Otomatik Kepenk Tamiri

Otomatik Kepenk Tamiri
Mayıs 31, 2017 No Comments Otomatik Kepenk Tamiri admin
   Otomatik Motorlu Kepenk Tamiri, Tamircileri, Kepenk arızaları önceden sinyal verirler, sürtmeler ses çıkarırlar fakat kepenk kullanıcıları hiç önemsemezler, kepenk tamamen çalışmaz hale gelince usta ararlar, servis çağırırlar, böyle olunca kepenk tamiri masraflı olur. Aslında zamanında servis çağırıp kontrol  ettirseler, kepenk  tamiri ucuza çıkar çünkü hiçbir parça değişmez genellikle  kepenk kendine hasar verip çalışmaz hale gelince kepenk servisini ararlar, böyle olunca  parça değişiminden dolayı  fiyat artar.

Konya Kepenk Yapımı, bunları göz önüne alarak  kepenk  tamir için donanımlı garantili parça değişimi yapan Gezici    7/24 sınırsız hizmet anlayışıyla uzman kadrosuyla  kepenk tamir kepenk servisi vermektedir, Kepenk tamirini ilçeler bazında sınıflara  ayırıp servis araçlarıyla sizlere daha çabuk ulaşmayı hedeflemiştir, Ayrıca Konya Kepenk sistemleri siz değerli müşterilerine imalat , montaj revizyon, tadilat, satış sonrası arızalara servis kepenk tamir bakım onarım  hizmeti vermektedir, Müşteri Memnuniyeti Esas tır sloganıyla yıllarca sizlere hizmet vermiş, vermeye de devam edecektir. Müşteri yardım destek hatlarımızdan bilgi alınız.

Otomatik Kepenk Tamiri

Otomatik Kepenk Tamiri, bakımları zamanında yapılmayan her kepengin başına gelecek olan bir durumdur. Bakımları zamanında yapılmadığından veya dış etkenler nedeniyle oluşan arızalar otomatik kepenk sistemlerinin sağlıksız çalışmasına hatta zamanla bozulmasına neden olabilmektedir. En çok görülen durumların başında akü arıza gelmektedir. Uzun kullanım sonrasında akülerin ömrü yavaş yavaş bitmektedir ve artık kepenkleri çalıştıramaz duruma gelebilir. Veya elektrik voltajından kaynaklanan bir takım arızalar da oldukça sık olabilmektedir. Her türlü otomatik kepenk arızasında profesyonel ekibimiz sizlerin hizmetinizdedir. 7/24 otomatik kepenk tamir hizmeti veren firmamız bir telefonunuzla en yakın teknik ekibi bulunduğunuz adrese yönlendirmektedir. Arıza tespiti sonrası, hızlıca arıza giderilir ve kepenk çalışır duruma getirilir.

Otomatik kepenkler zamanla dış etkenlerden dolayı açılır kapanırken bir takım sesler ve gıcırdamalar olabilmektedir. Bu durumlarda kepenk yavaş yavaş kendine zarar vermektedir. Bu sesleri duyar duymaz acil bir kepenk tamircisi çağırmalısınız. Aksi taktirde bu durum zamanla kepenklerin iyi bozulmasınına neden olur ve çok daha fazla masraf çıkaracaktır. Bakımları zamanında yapılırsa bu gibi durumlarla kolay kolay karşılaşılmaz. Oluşabilecek arızalar öncesinden tespit edilir ve kepenkler arıza yapabilcek parçalarını müdahale edilir. Çok daha uygun maliyetlerle kepenkleriniz yıllarca sorunsuz bir şekilde çalışır.

Otomatik kepenk tamiri ve değişimi hizmeti veren firmamız bunların yanında bir çok hizmeti vermektedir. Uzaktan kumanda çoğaltılması yapılabilmektedir. Ayrıca yay değişimi, sökme, takma, akü değişimi gibi her türlü tamir hizmetini sizlere sunmaktadır.

Otomatik Kepenk Tamircisi

Arıza yapan ve açılmayan kepenklerinizi işinde uzman olmayan tamircilere /kişilere  teslim ederseniz, sonuçları çok vahim olabilir. Kepengi açmaya çalışırken motoruna ve elektronik aksamına zarar verebilir. Bu durumda masrafınız daha fazla olacaktır. Arızalı kepenkleri işinde uzman profesyonel tamircilere teslim etmelisiniz.

Otomatik Kepenk Servisi

Otomatik kepenk tamiri için uzman personellerimiz ile haftanın 7 günü günün her saati hizmet vermektedir.

AHIRLI Otomatik Kepenk Servisi,
AKÖREN Otomatik Kepenk Servisi,
AKŞEHİR Otomatik Kepenk Servisi,
ALTINEKİN Otomatik Kepenk Servisi,
BEYŞEHİR Otomatik Kepenk Servisi,
BOZKIR Otomatik Kepenk Servisi,
CİHANBEYLİ Otomatik Kepenk Servisi,
ÇELTİK Otomatik Kepenk Servisi,
ÇUMRA Otomatik Kepenk Servisi,
DERBENT Otomatik Kepenk Servisi,
DEREBUCAK Otomatik Kepenk Servisi,
DOĞANHİSAR Otomatik Kepenk Servisi,
EMİRGAZİ Otomatik Kepenk Servisi,
EREĞLİ Otomatik Kepenk Servisi,
GÜNEYSINIR Otomatik Kepenk Servisi,
HADIM Otomatik Kepenk Servisi,
HALKAPINAR Otomatik Kepenk Servisi,
HÜYÜK Otomatik Kepenk Servisi,
ILGIN Otomatik Kepenk Servisi,
KADINHANI Otomatik Kepenk Servisi,
KARAPINAR Otomatik Kepenk Servisi,
KARATAY Otomatik Kepenk Servisi,
KULU Otomatik Kepenk Servisi,
MERAM Otomatik Kepenk Servisi,
SARAYÖNÜ Otomatik Kepenk Servisi,
SELÇUKLU Otomatik Kepenk Servisi,
SEYDİŞEHİR Otomatik Kepenk Servisi,
TAŞKENT Otomatik Kepenk Servisi,
TUZLUKÇU Otomatik Kepenk Servisi,
YALIHÜYÜK Otomatik Kepenk Servisi,
YUNAK Otomatik Kepenk Servisi,

 

Tags